Prom Dresses by Millybridal UK, Maturske haljine 2017

Tuesday, January 10, 2017

Millybridal Prom DressesHi dear girls, and today again one of the most wanted topics on my blog, Prom dresses and Bridesmaid dresses. I am proud to introduce you to this amazing website Millybridal UK . They have amazing dresses as Long Prom Dresses and Short Prom Dresses and they have amazing wedding dresses. One of my favorite dresses is the first one pink dress. I am so in love with this dress because it has lovely lace and beautiful V neck shape. It's so romantic and I like it so much. The Prom is coming and If you don't know what to wear check out Millybridal UK and find some great inspiration. I made my wish list here and you can check out every dress that I like by clicking on link below the picture you like. I'm sure you will find some cool dresses. Love xoxo

Zdravo drage devojke i evo matura nam stiže jako, jako brzo. Pet meseci proleteće za čas i nećemo biti svesi da je matura već tu. Zato je jako bitno da o ovom temamo počnemo na vreme. Ovo je inače jedna od mojih omiljenih tema što se tiče bloga tako da sam jedva čekala da počnemo sa haljinama. Maturske haljine za 2016 bile su fantastične, ali imam osećaj da će ove godine izbor biti mnogo veći i bolji. Moda je stvar koja je sve više prisutna u našim životima tako da hajde da se bavimo ovom divnom ženskom opsesijom. Moje omiljene haljine za ovu godinu izabrala sam sa sajta Millybridal UK, gde sam pronašla gomilu predivnih haljina. Ovo su moji favoriti, a ispod svake slike ostavila sam vam i direktan link do same haljine kako bi mogli da je vidite u celosti. Love xoxo7 comments:

 1. Wow! Haljine su prelijepe. Posebno mi se svidjela 2. i 6. Naravno da vec sad treba da se pocne sa pripremama za maturu. Btw novi post na mom blogu:
  leylaslifee.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. -Predivan post!Odličan izbor si napravila!Sve haljine su predobre!Druga haljina je presavršena!♥♥♥
  -Ukoliko hoćeš poseti moj blog,značilo bi mi tvoje mišljenje!♥

  http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 3. Happy new Year! Have a great start in 2017))
  KireiKana

  ReplyDelete
 4. Fabulous dresses:)
  Have a good day!
  kisses

  http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

  ReplyDelete

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS