Moj Pozitivdžija

Thursday, March 31, 2016


Zdravo dragi ljudi, danas sam odlučila da blog koji je do sada bio isključivo o modi na trenutak preformulišem u nešto drugačije i da vam ispričam priču o sitnicama koje svakome mogu da ulepšaju dan i izmame osmeh na lice. Ovaj post posvećen je mojim dragim sugrađanima i stanovnicima naše zemlje tako da neću pisati na engleskom već ću malo duže pisati na srpskom.

 Život jeste težak, to niko ne poriče, svaki dan pred nama novi je izazov ispunjem usponima i padovima, suzama, smehom, bolom, uspehom, tragedijom, ali na kraju svakog tog dana mi sami biramo kako ćemo onaj sledeći, novi dan proživeti. Treba ustati posle pada, nasmejati se posle suza, i uprkos svim naporima i nedaćima nastaviti dalje. Ali ponekad za sve to potrebna nam je inspiracija, možda lepa reč, zagrljaj ili poljubac voljene osobe. 

Zato se Moj Pozitivdžija pobrinuo i uz svoj tim posebnih i talentovanih devojaka i žena kreirao ove preslatke i nadasve posebne i unikatne šoljice. Svaka od njih ispisana je divnim porukicama za savršen početak ili završetak dana. Za jutarnju kaficu uz osmeh ili šolju toplog čaja pred spavanje. Bila sam oduševljena porukicama na svim njihovim šoljicama kao i samim dizajnom i izborom nežnih pastelnih boja. Moji dragi prijatelji iz Moj Pozitivdzija poslali su mi dve predivne šolje sa natpisima koji su mi se najviše svideli jer su me podsetili na ljubav, romantiku, zaljubljenost, a s obzirom da sam ja jedna romantična i nadasve emotivna osoba koja je svakog trenutka zaljubljena izabrla sam logično baš dva naslova koja bih poklonila mojoj posebnoj osobi. Jedna je sa porukom : "Ti si moja omiljena osoba" , dok druga na sebi nosi poruku : "Sa tobom je život lepši" . Naravno ovo ne moraju stritktno da budu poruke upućene partneru već mogu da budu i znak pažnje za neke specijalne mame, tate, bake, deke, drugarice, drugove, kolege koji su naš život ispunili osmesima i radošću. Pored ovih ima i gomila poruka upućenih mamama, drugaricama, sreći, jutru i ostalim lepim stvarima. Obavezno pogledajte njihove stranice na Facebook-u, Instagramu kao i njihov blog, Linkove ću vam ostaviti ispod teksta i ubeđena sam da ćete pronaći jednu šoljicu koja će vašoj omiljenoj osobi ulepšati dan. Ja moram da pohvalim još jednom sve iz tima Moj Pozitivdžija na ljubaznosti, profesionalizmu, otvorenosti za saradnju i naravno da ih pohvalim za kompletnu ideju. Samo napred devojke, ne sumnjam da ćete biti sve bolje i bolje. 

Moj Pozitivdžija
12 comments:

 1. cute cups! Have a nice day

  xx LL

  www.lalouuula.com

  ReplyDelete
 2. Šoljice su apsolutno preslatke! Tvoja haljina mi se jako svidja. ♥

  misseslandy.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Olá,

  Que lindas imagens.
  http://nossomundorose.blogspot.com.br/?m=1

  ReplyDelete
 4. Odličan post!Na mom blogu je post povodom 1.aprila te rezultati giveaway,pa pročitaj ako želiš:

  http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

  ReplyDelete
 5. Preslatke su šoljice! Sitnice nam mogu uljepšati dan i ovo je odličan primjer toga ! :) <3

  Vildana from Living Like V (my first outfit post's on my blog) & Stalia Is BAE

  ReplyDelete
 6. Wonderful mugs, love the graphics!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  ReplyDelete

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS